heijerman-hfd-horen

Ook als u een audicien nodig hebt

Uw gehoor is belangrijk. Kies daarom bij ongemakken of advies op het gebied van hoorzorg voor Heijerman Optiek uit Aalten. Onze audiciens nemen graag de tijd om u te woord te staan en daarnaast werken wij nauw samen met huis- en KNO-artsen. Zo kunnen wij u de beste zorg garanderen.

Laat bij ons een vakkundige gehoortest doen om te beoordelen of u een hoortoestel nodig heeft. Na deze uitgebreide hoortest adviseren wij u over de tal van toestellen die beschikbaar zijn in de diverse prijsklassen. En wist u dat u verzekeraar in veel gevallen een deel van de kosten voor u dekt? Onze audicien helpt u bij deze declaratie.

Heijerman-Artikel-home-horen-1

Het gehoor van uw kind

Wij hoeven u vast niet te vertellen dat u zuinig moet zijn op het gehoor van uw kind. Maar we vertellen u wel graag dat u bij Heijerman Optiek terecht kunt voor het aanmeten van zwemoorstukjes of oordoppen. Sterker nog; deze zijn klaar terwijl u wacht!

Bescherming op maat

Vaak bevindt u zich, zonder dat u het weet, in een situatie waarbij het gebruik van gehoorbescherming op maat een echte must is. Bent u een muziekliefhebber of snelheidsduivel? Dan bevindt u zich vaker in deze situatie dan u denkt. Wij hebben een breed assortiment gehoorschermers; geschikt voor iedere situatie.

Wilt u meer weten over onze hooroplossingen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor advies of laat uw gehoor testen door één van onze gediplomeerde audiciens.

Kom langs in de winkel


Lees meer over hoorproducten


Top